01 september 2008

Fangst i styrtregn

Traff Åge Kleveland i regnværet i kveld. Han gjorde lurt i å ta seg en tur ned i svingen på Laudal. Etter noen ytterst få kast satt den. Dette var jo nesten som å ned for å hente seg en laks. Den gjorde et skikkelig utras, men så gikk piffen fullstendig ut av laksen. Åge merket at denne hadde han skikkelig tak på. Den var ikke over vannskorpa en eneste gang før den lå trygt på land. Det viste seg at den ikke bare tok flua, men den hadde slukt den helt.
Regnværet har virkelig startet, og det ventes mer regn i morgen. Elva stiger, og med mye nedbør vil den nok fortsette å stige ytterligere.
Nå er det to uker igjen av sesongen, og innspurten er i gang. Så spørs det hva dagene vil bringe.

Det er nok ikke mange som har tro på at det kom opp all verdens laks i helgen mens elva gikk ned mot 40 kubikk. Noe gikk nok opp, men vi var noen stykker som var ute mye i helgen uten å se mye oppgang.

Og STORFISKEREN Martin Finsådal slo til nok en gang. Denne gangen var det i går han var ute med fluestanga. Etter bare 15 minutter strammet snøret seg. Det ble en bra fight, men igjen måtte laksen se seg slått av den unge storfiskeren. Denne gangen stoppet vekta på 8,2 kilo. Vi gratulerer.




Martin med storlaksen i går.

Ingen kommentarer: