05 august 2008

Lakselykke før avreise



I morges møtte jeg Rune Christiansen fra Danmark. Han hadde fått turens første laks, og stod og ertet litt på kameraten om at han måtte stå på nå for å fa laksen sin før de drar hjem igjen. Uansett var turen reddet, for karene vet å sette pris på hverandres fiskelykke, kameratskap og naturopplevelsene. Laksen tok på flue på Bue fiskeri, og vekten stoppet på 3,1 kilo. Det er i alle fall noen blide dansker som vender hjem i morgen. Velkommen tilbake.

This morning I met some people who caught salmons, and some people who saw a some jumping. But still a few fishermen asked where the salmons are. Of course i met some that had nothing to report today, but thats how it is. The waterlevel was this morning below 50, but are mostly a little more than 50 these days.

Vannføringen var i morges under 50 kubikk, og ny blank laks ble observert på Øyslebø. Ellers har vannføringen ligget på i overkant av 50 kubikk siste døgnet.
I morges møtte jeg noen som sa at det var helt dødt, mens andre hadde sett en del laks. Og møtte da også noen som hadde landet laks. Så rapportene om forholdene er ikke helt entydige. Men det kunne virke som det var mest liv i elva fra midten av sonen og nedover.

Ingen kommentarer: