01 juli 2007

Tommy Vatslid har gode dager i elva. I dag fikk han en SJØØRRET på 2,2 kilo. Den fikk han på Øyslebø med flue!


Minner om Z pey demonstrasjonen i dag klokkan 14.00 på Laksesenteret!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det er en sjøørret det der!!

Anonym sa...

Kanskje litt uproft å kalle den ørreten en laks, den er også registrert som laks på statistikken. Nå må folk lære seg artskunnskap, og den ørreten var ikke lik en laks i det hele tatt!

Anonym sa...

Det er det. Men særlig farlig er det vel ikke om at de skriver laks???????

Anonym sa...

ikke akkurat farlig...men det er jo litt amatør..i tillegg blir det feil på statistikken, lurer på hvor mange sjøørret som blir registrert som laks! Fin som faen den sjøørreten.

Anonym sa...

Ser at det har kommet en del kommentarer til bildet. Bare for å legge diskusjonen død, så minner vi om at dette ikke er en profesjonell side. Vi drifter den kun fordi vi synes det er artig å skrive litt om livet i elva, og selvsagt for å gi en pekepinn på hvordan forholdene er. Sånn sett kan vi si det er en helt uformell side. At noe kan bli feil tar vi forbehold om, men beklager det inntrufne. Alternativet er å følge den offisielle nyhetssiden til Mandalselva.

Mvh
Marnar Laksesenter

Anonym sa...

Jeg må understreke at det er en kjempegod side!!!!!!! Håper ikke dere blir fornærmet av kommentarer, mente ikke å kritisere sida deres. Men det blir jo som å kalle en pilfink for en en gråspurv.

Anonym sa...

Vi er ikke fornærmet i det hele tatt. Flott at du liker siden vår. Feilen ble faktisk oppdaget like etter publisering, men redigeringen tar av og til litt tid ;-)